Speelpark de Swaan zondag 15 mei

Wanneer

15 mei 2022    
11:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Het uitgebreide park biedt maar liefst vijf grote speeltuinen, volop speelplezier voor het hele gezin!

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar onder begeleiding van twee personen. Maar oudere broers en zussen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook onder een gereduceerd tarief lekker mee spelen! Dit bedrag moet ter plaatse worden voldaan bij de kassa van de Swaan. En, vergeet ook je zwemkleding niet, zodat je je lekker kunt uitleven op het waterkussen!

Samen springen op de enorme springkussens, uit volle borst meezingen in het LiedjesLand, glijden, schommelen en ravotten in de speeltuinen, wiebelen op touwbruggen, boomstammen en vlotten, tijdens dit evenement zal er ook een dansvoorstelling worden uitgevoerd door de dansgroep MyDance van Aerofit.

Neem bij mooi weer gerust ook je eigen tuinstoel, parasol of picknickkleed mee.

Parkeren is gratis

Het park beschikt over een horecagelegenheid* waar allerlei lekkers besteld kunnen worden. Het is daarnaast ook mogelijk om eigen eten en drinken mee te nemen naar het park. Met uitzondering van alcoholische dranken en eten dat opgewarmd dient te worden.

*tijdens dit evenement wordt u een drankje en een hapje aangeboden.
Eventuele extra’s zijn voor eigen rekening

Kinderen (alle leeftijden) krijgen alleen onder begeleiding van een volwassene toegang tot het park.

Speelpark de Swaan

Wagenweg 2A
1724 PT Langedijk (Oudkarspel)

 

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Lief Langedijk om ons de Martin Neesen prijs toe te kennen voor vrijwillige maatschappelijke inzet, betrokkenheid en verbinding,
Speelpark de Swaan,
Scouting groep Graaf Daron
– Dansgroep MyDance van Aerofit
– Alle vrijwilligers van JeMagErZijn Noord Holland.

Al deze mensen en degenen die hierboven niet zijn benoemd, maar wel iets hebben betekend voor onze stichting, enorm bedankt voor uw inzet, vele kinderen zijn u dan ook erg dankbaar.

Dankzij deze mensen is stichting JeMagErZijn Noord Holland in staat geweest om tien  jaar lang, prachtig werk te leveren. Dit is keer op keer weer bewezen. Dat mag gevierd worden, uw kinderen en u zijn dan ook van harte uitgenodigd om dit gezamenlijk te vieren !

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.